Yıllardır araba piyasasında kalitesini bozmadan devam ettiren Volkswagen yeni modelini piyasaya sürüyor. Halkın arabası anlamına gelen ve modellerini halkın ihtiyaçlarına göre tasarlayan firma iddialı çıkışlar yapıyor. Alman araba devinin yeni modeli Volkswagen CC in-depth, sizlerle.

Read more

Halkın arabası anlamına gelen Volkswagen farklı dizaynı ile sizleri şaşırtmaya devam ediyor. Otomatik açılan kapıları, büyük ekran yol kamerası, iç hacminin genişliği ve yol üzerindeki tutuşu sayesinde farkını ortaya koyuyor. Alman devi 2023 model Volkswagen Phaeton D2 Luxury sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Fransız otomobil devi olan Peugeot yıllar içinde ürettiği modelleri ile kendisine hayran bırakıyor. İç tasarımıyla geniş bir kitleye ulaşan marka yol tutuşları ile de kendini bir numaraya taşıyor. Karşınızda 2023 Peugeot 508 Gt Facelift modelinin yeni tasarımı, iyi seyirler.

Read more

Alman devinin ürettiği model ekstra donanımlar ile bambaşka bir canavara dönüşüyor. Koltuk döşemeleri ise konforu zirveye taşıyor. 2023 Mercedes AMG GLS 63 karşınızda, sakın kaçırmayın.

Read more

Yüksek performansa sahip olan Alman devinin muhteşem çizgileri göz dolduruyor. Hem konfor hem de sıra dışı bir deneyim sunuyor. 2023 Mercedes AMG GT 63 karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

Alman devinin teknolojiyi maksimumda kullandığı bu aracın iç donanımlarına hayran kalacaksınız. Lüks ve konforun birleştiği araç keyifli bir yolculuk sunuyor. 2023 model BMW M750e karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

2.0 litre motora sahip olan bu modelin 280 beygir güç üretmesi arabaseverleri heyecanlandırıyor. 392 nm. tork değerine sahip aracın yol sürüşü hakkındaki tüm bilgilere videodan ulaşabilirsiniz. 2023 model Hyundai i30 tanıtımı sizlerle.

Read more