ANCAP’in yapmış olduğu testlere katılan araç muhteşem bir sonuç yakalıyor. Güvenlik önlemlerini üst düzeyde uygulayan aracın tüm testlerine tanık olacaksınız. 2022 Toyota Land Cruiser 300 sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Alman devinin ürettiği araca bir de ekstra donanımlar ekleniyor. Lüksün konforla buluşması seyahatlerde büyük rahatlık sağlıyor. 2022 Mercedes V-Class VIP karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

İngiliz devinin dünyaya sunduğu özel yapım araçlar dış görünüşleriyle ve iç tasarımlarıyla çok konuşuluyor. Özgün tarzını koruyan aracın yeni özellikleri konforu en üst seviyeye çıkarıyor. 2022 Rolls-Royce Phantom Long karşınızda, iyi seyirler.

Read more

Yenilenen dış görünümü ile piyasaya sürülen araç birçok rakibini geride bırakıyor. Mercedes, BMW ve Audi gibi firmalar eline su dökemiyor. 2022 Honda Civic Type R karşınızda, iyi seyirler.

Read more

Amerikan devinin ürettiği son model araç lüks özellikleriyle müthiş bir deneyim sunuyor. Devasa yapısı ise sürüş esnasında güven veriyor. 2022 Cadillac Escalade Long karşınızda, keyifli seyirler.

Read more

Alman devinin ürettiği bu modeller sportif görünümleriyle tüm gözleri üzerine çekiyor. Siyah rengi ve egzoz sesiyle birlikte canavara dönüşebiliyor. 2022 Mercedes GLE 63 karşınızda.

Read more

Serinin en geniş aracı hem motoru hem de görünüşüyle mest ediyor. Sunduğu konfor ise oteli aratmıyor. 2022 Audi A8 hakkında tüm detaylara videomuzdan ulaşabilirsiniz, iyi seyirler.

Read more

Yeni senenin başlaması ile birlikte teknolojide merak uyandırıcı gelişmeler yaşanmaya devam edecek. Bu araçların yaptıkları şok ediyor. Araba konseptleri ile 2022’ye göz atmaya ne dersiniz?

Read more

Fiyatları milyon dolarları bulan bu araçlar sıra dışı özellikler taşıyor. Köklü firmaların ürettiği bu arabaları yollarda görmek ise mümkün olmuyor. En lüks arabalar karşınızda. Hangisi sizin olsun isterdiniz?

Read more

Japon firmasının son dönemlerde çıkardığı modelleri dünyanın ilgisini çekiyor. Farkını araçlarına motorlarına ve dizaynına yaptıkları yeniliklerle toplayan şirket güven konusunu es geçmiyor. Toyota RAV4 sizlerle.

Read more