2022’ye girmeye çok az kalmışken piyasaya çıkan bu oyun türleri ile 2021’e veda ediyoruz. 10 farklı oyun ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. En yeni oyunlar karşınızda, sakın kaçırmayın.

Read more

Oyun dünyasının en çok merak türü olan bu macerada birbirinden farklı projeler yayımlanıyor. Merakla beklenen tek oyunculu oyunlar ise dünyayı kasıp kavuruyor. 2021 yılında çıkan en efsane oyunlar için hemen izlemeye başlayın.

Read more

Çıktığı günden beri en çok konuşulan oyunlardan olan New World, Amazon Games tarafından piyasaya çıktı. John Liberto tarafından tasarlanan oyun 28 Eylül 2021’de oyun severlerle buluştu.

Read more

PlayStation tutkunlarının merakla beklediği oyunlar nihayet piyasaya sürülüyor. Muhteşem grafikleriyle benzersiz olan oyunların sürükleyici etkisi tartışılmaz bir gerçek. En iyi PS5 oyunları karşınızda, iyi seyirler.

Read more

Oyun kültürünün gelişmesi ile birlikte şirketler sıra dışı tasarımlarını paylaşıyor. Her biri ayrı birer etki bırakan oyunların keyfi hiç bitmiyor. En iyi oyunlar ile 2021 yılının ilk ayları oldukça hareketli geçiyor.

Read more

2021 yılının ilk yarısı tamamlanmış bulunmakta. İkinci yarısı için hazırlık yapan oyun şirketleri muhteşem oyunlar piyasaya sürmeyi hedefliyor. Yeni nesil oyunlar ile yıl sonuna aksiyon devam edecek gibi gözüküyor.

Read more

Senenin ilk aylarında piyasaya sürülen bu 35 oyun, oyuncuların beklediğini fazlasıyla karşılıyor. Hepsi ileri seviye kalitesiyle oyun keyfini zirveye çıkaracak. En iyi oyunlar ile gelişim gösterenleri şöyle bir gözden geçirelim.

Read more