Artık elektrikli otomobil sektörünün canlanmasıyla araçların konforları ve dış görünümleri oldukça değişim gösteriyor. Her markanın bir çalışması olduğu için çeşitlilik göz dolduruyor. Yeni nesil otomobiller ile yollar artık daha güvenli ve eğlenceli. 10 farklı aracın harika performansları göz dolduruyor.

Read more

5.2 litre 12 silindirlik motora sahip olan İngiliz lüks otomobil, 725 beygir güç ve 900 N.m. tork üretiyor. 0-100 km arasını sadece 3.4 saniyede alan aracın maksimum hızı ise 340 km/h olarak biliniyor. 2021 Aston Martin DBS Superleggera karşınızda, iyi seyirler.

Read more

2016 yılında prototipi hazırlanan bu aracın 650 beygirden fazla güç üretmesi bekleniyor. Elektrikli araçların yerini almasını beklediğimiz önümüzdeki yıllarda Tesla ve Lucid Air liderliği paylaşacak gibi gözüküyor. İç ve dış donanımlarıyla hayranlık uyandırıyor. İyi seyirler.

Read more

İngiliz devi otomobil markasının çıkarmış olduğu yeni model dudak ısırttırıyor. Klasik görünümünü bozmamayı tercih eden şirket, aynı zamanda teknolojik özelliklerini de arttırmayı ihmal etmemiş. 12 silindir 610 beygir ve 950 N.m. tork üreten motoruyla 2021 Rolls-Royce Phantom sizlerle, keyifli seyirler.

Read more

Sola veya sağa dönüşlerde arka tekerleklerin de dönebildiği yeni modeline hazır olun. Hybrid ve otomatik sürüş başta olmak üzere toplam 6 muhteşem özelliği ile göz dolduruyor. Mercedes S-Class, Alman devinin en yeni teknolojisini sunduğu en iyi otomobiliyle karşınızda, iyi seyirler.

Read more

Nissan ailesinin yeni üyesi 2021 Nissan Armada, Qashqai ve X-Trail modellerine taş çıkarıyor. Bu arabanın gerek iç dizaynı gerekse dış dizaynı ise göz kamaştırıyor. 7 kişilik modelde 8 silindir motor mevcut. 7 ileri otomatik vites ile sunulan aracın tanıtım videosu sizlerle.

Read more