İtalyan devinin bu lüks aracı vahşi bir araba nasıl olur tam anlamıyla gösteriyor. Simsiyah dış kaplamasıyla göz korkutan bu araç aklınızdan hiç çıkmayacak. Sarı detaylarıyla tasarımı şenlenen Lamborghini Urus Venatus sizlerle, iyi seyirler.

Read more

Güney Koreli bu firma, lüks araçlar sınıfına girmeyi bu araçla kanıtlamış oluyor. Kaliteli malzemeler kullanılan iç donanımı ile fabrikasyon araçlarına epey bir önem vermiş durumda. 2021 Hyundai Genesis GV80, göz zevkini arttıran harika bir videoyla karşınıza geliyor, iyi seyirler.

Read more

Elektrikli araba piyasasının en çok konuşulan markası, bu sene de damgasını vuracak gibi. Doğrusu 2021’ye şimdiden en çok konuşulan isim olmayı başardı bile. Muhteşem tanıtım gösterisiyle ses getiren Tesla modelleri karşınızda. 

Read more

245 beygirlik bu hatchback model Alman aracın 0-100 kilometresi sadece 6.2 saniye. 2.0 litre TSI motoruyla üretilen aracın maksimum kilometresi ise 250. Tüm detaylarıyla yakından inceleme fırsatı bulacağınız Volkswagen Golf 8 GTI videosu karşınızda, sakın kaçırmayın!hatc

Read more

1913 yılında kurulan bu İngiliz devi, çıkardığı son arabayla beraber fiyatları dudak uçurtan seviyeye getirdi. Lükse doyacağınız bu araç şu an tam 1 milyon dolar! Tüm modelleri sollayan Aston Martin, Lagonda Taraf ile çıtayı arşa yükseltmeye devam ediyor, keyifli seyirler.

Read more

PlayStation üretip oyunseverlerin bir numaralı tercihi olan Sony, şimdi gözünü elektrikli otomobil piyasasına dikmiş durumda. İlk arabasının tanıtımını geçtiğimiz aylarda yapan şirketin ne zaman piyasaya süreceği merak konusu. Sony Vision S, otomobil piyasasını kızıştıracak gibi görünüyor, iyi seyirler.

Read more